40 års jubileum på Viskadalens Folkhögskola sep 2018

Om oss

Varmt välkommen till oss i Mark. Vår lokalförening bildades 1978 av Åke Björk och är en del av Reumatikerförbundet. Vi är en mycket aktiv förening med många trevliga föreläsningar och utflykter. Här finns gemenskap och kunskap, och många möjligheter att träna med ledare, delta på kurser och cirklar, gå på föreläsningar och mycket mer. Hos oss är det alltid något på gång.

Medlemsmöten har vi i Caferian, Kinnaström, Mor Kerstins väg 13. Där ges information om kommande verksamhet samt föreläsare. Vi bjuder alltid på fika.

Vissa av våra aktiviteter behöver vara betalda i förväg till vårt bankgiro eller Swishnummer. Det gäller ofta resor, teater, revybesök, spa-dagar mm. De förbetalda aktiviteterna är bindande. Vid sjukdom, och om det finns reserver bokade, återbetalas avgiften. En avbokningsavgift på 100 kr tas alltid ut. Du får veta om det återbetalas pengar till dig efter aktiviteten.

Vid anmälan till våra aktiviteter får man anmäla sig själv och familjen, är du ensam får du anmäla ytterligare en (gäller endast då det är begränsat antal). Till vattengymnastiken får man bara anmäla en per samtal. På anmälningsdagen kan man ringa från 9.00, gäller alla aktiviteter.

Välkommen!

Här hittar du vår kontaktinformation