40 års jubileum på Viskadalens Folkhögskola sep 2018

Om oss

Varmt välkommen till oss i Mark. Vår lokalförening bildades 1978 av Åke Björk och är en del av Reumatikerförbundet. Vi är en aktiv förening med många trevliga föreläsningar och utflykter. Här finns gemenskap och kunskap, och många möjligheter att träna med ledare, delta på kurser och cirklar, gå på föreläsningar och mycket mer. Hos oss är det alltid något på gång.

Medlemsmöten har vi i Caferian, Kinnaström, Mor Kerstins väg 13. Där umgås vi och har trevligt. Ibland kan vi exempelvis ha besök av någon föreläsare eller någon som underhåller. Vi informerar också om kommande verksamhet. Du bjuds alltid på fika.

Vissa av våra aktiviteter behöver vara betalda i förväg till vårt bankgiro eller Swishnummer. Det gäller ofta resor, teater, revybesök mm. De förbetalda aktiviteterna är bindande. Vid sjukdom, och om det finns reserver bokade, återbetalas avgiften. En avbokningsavgift på 100 kr tas alltid ut. 

Vid anmälan till våra aktiviteter med obegränsat antal deltagare kan man anmäla sig själv, familjen samt vänner.  Vid anmälan till aktivitet med begränsat antal deltagare kan du förutom dig själv anmäla ytterligare en medlem. Till vattengymnastiken får man bara anmäla en per samtal. På anmälningsdag är du välkommen att ringa från och med kl. 9.00.

Välkommen!

Här hittar du vår kontaktinformation